Over Orange Farmhouse

Wat leuk dat je hier bent! Welkom!

Over Orange Farmhouse
Op mijn blog Orange Farmhouse deel ik de leukste webshops, uitjes, gratis downloads, de nieuwste producten en fijne DIY artikelen, printabels en blogs, veelal op kindergebied. Je vindt er heerlijke inspiratie en lekkere recepten, je leest er recensies over nieuwe en oude kinderboeken, prentenboeken en interessante kinderkookboeken. Regelmatig vind je bij Orange Farmhouse winacties ( give away’s), waar je gratis aan mee kunt doen en waar je kans maakt een leuke prijs te winnen. Heb je zelf een webshop en wil jij ook een winactie houden? Mail me dan even.
Weblog Orange Farmhouse wordt geschreven door Maike Keuben (1977).

Over Maike Keuben
Ik ben moeder van twee prachtige dochters, Marli Anne (2009) en Bobbi Roos (2011) en woon samen met mijn grote liefde Harry en een eigenwijze hond in een klein boerderijtje (Orange Farmhouse) in een heel klein gehuchtje op de Veluwe. We hebben een moestuin en jagen zo nu en dan de everzwijnen en herten de tuin uit. Boodschappen doen of shoppen is bijna een dagtaak hier, dus online shoppen werd al gauw een hele fijne en tijds besparende bezigheid.
Omdat het zoeken naar de allerleukste adresjes op Internet best veel tijd in beslag kan nemen verzamel ik op mijn blog alles wat ik tegenkom. Voor mezelf, maar vooral voor jou. Om het leven een stuk eenvoudiger, leuker en/of mooier te maken.
Verder
Vrijwel alle producten waarover ik schrijf zijn door mijzelf, mijn dochter of een ander familielid of naaste uitgeprobeerd. 


MoodKids
Recent is MoodKids, mijn nieuwe online project,  live gegaan, neem je een kijkje? Op MoodKids schrijven we voor stijlvolle en creatieve ouders over DIY, fashion, food, Dutch Design, Kinderboeken en nog veel meer leuks.
Je vindt me ook op twitter (@orangefarmhouse met  > 2000 volgers) waar ik tweet over mijn leven en updates plaats van mijn blog.
Is jouw webshop, label, merk of artikel echt iets voor Orange Farmhouse? Of wil je meer weten? Neem dan contact met me op! Ik beantwoord je vragen graag!
Kijk voor de rest lekker rond op mijn blog, geniet, shop, heb plezier en laat me vooral weten wat je er van vindt!


Liefs Maike


(foto Jan Freriks voor Vriendin)

♥ Have a lovely day ! 

Voor jou geselecteerd

Related Posts with Thumbnails