zondag 29 april 2012

Peakco by Tale Design
Deze geweldig mooie vaas heeft niet eens bloemen nodig. De Peakco Vase (pauwvaas) van Tale Design. Heel benieuwd in welke online shop we die binnenkort gaan vinden, ik ben fan!
(de notebooks Woodpecker zijn overigens ook geweldig)

Have a lovely day !

donderdag 26 april 2012

Camera voor kinderen van Karton door IkeaYes! I'm loving Ikea again. Deze super gave wegwerpcamera van karton ligt binnenkort bij IKEA in de schappen. Een digitale wegwerpcamera voor 40 foto's op USB stick, met twee felgele IKEA batterijen, mooi!
Geinig om als kindercamera te gebruiken. Met viltstiften of verf te customizen, daarna foto's schieten natuurlijk.... (via)

*edit* helaas de KNÄPPA camera was een leuke give away voor de pers (goeie PR stunt!), maar gaat niet verkocht worden, zonde!

Have a lovely day !

zaterdag 21 april 2012

Piet Hein Eek online verkrijgbaarWist je dat een deel van de collectie van Piet Hein Eek online te koop is? Bij Wehkamp!

Dutch Design en commercie gaan hier dus hand in hand en prima samen. De Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek (o.a. bekend van zijn sloophoutbehang en dito meubels) verkoopt een serie van 9 massief houten meubels die je online kunt bestellen en thuis in elkaar kunt zetten.

Een groot deel van de collectie (Piet’s Fair Trade Original collectie, het Dikke Servies en de meubels) is al een tijdje online verkrijgbaar de rest volgt zo snel mogelijk.

Als je van Dutch Design houdt net als ik dan is BOEK van Piet Hein Eek een aanrader!

Zit jij ook met smart te wachten op nieuwe aanwinsten in de Piet Hein Eek collectie voor kinderen? 

Piet Hein Eek
Piet Hein Eek online

Have a lovely day !

woensdag 18 april 2012

Karton word Design - Dickens by Reinhard Dienes

Duurzaam, hergebruik en recyclen zijn hot items. Hartstikke fijn natuurlijk, maar niet alles uit die hoek is helaas even mooi, vind ik. Dat het ook anders kan, bewijzen de milieu vriendelijke (boeken-) kasten (klinkt eerder saai dan hip he?!) van de Duitse ontwerper Reinhard Dienes.
Zijn Dickens Cardboard boekenrek, heeft naast een stijlvolle naam, ook nog eens een heel mooi uiterlijk. Verkrijgbaar in fraaie kleuren en eerlijk is eerlijk hoe dichterbij je komt, hoe mooier de kast wordt voor mij. De kwetsbaarheid van een enkel stukje karton versus de sterkte en kracht van een stapel karton blijf ik indrukwekkend vinden.

Zie je dat geinige schuine vakje? Dat doet het voor mij, dat zou ik dus als eerste opvullen!

De designer meubels van Reinhard Dienes zijn online verkrijgbaar bij Fashion for Home.Have a lovely day !

zaterdag 14 april 2012

donderdag 12 april 2012

Sfeerverlichting voor buiten

Het mooie weer staat voor de deur, ik kijk ontzettend uit naar de zomer! Jullie? Heerlijk picknicken met de meisjes op het gras, in de weekenden relaxed barbecueën en tot 's-avond laat op het terras zitten met een boek en een glas wijn.
Het nieuwe terras wordt deze maand aangelegd en ik heb dus op zoek naar mooie buitenverlichting (bij deze shop kocht ik verlichting voor de badkamer dus hier keek ik als eerste). En dat is dus nog best wel moeilijk. Ik vind deze buitenlamp met bijzonder lichteffect erg mooi, maar ik vrees dat hij minder goed past bij onze boerderij uit 1800. Dus ik zoek verder naar sfeerverlichting. Ik heb een aantal wensen:

  • Sfeerverlichting voor buiten die er ook overdag ook mooi uit ziet
  • Sfeerverlichting voor buiten die kindvriendelijk is 
  • Sfeerverlichting voor buiten die buiten kan blijven staan

De verplaatsbare Led lamp Luau van Oxo lijkt me wel wat.

Iemand nog andere goede tips voor mij?


Have a lovely day !

Voor jou geselecteerd

Related Posts with Thumbnails