dinsdag 28 juni 2011

Meet The Blogger Amsterdam 2011

Afgelopen zaterdag was ik samen met Eefje van MoodKids aanwezig op Meet The Blogger in Hotel V te Amsterdam. Bijzonder inspirerend om zoveel nationale en internationale bloggers bij elkaar te hebben en met een aantal van hen te spreken. Met name de presentatie en het levensverhaal van blogger Holly Becker, bekend van blog Decor8 en het boek Decorate, maakte veel indruk op mij. Wat een voorbeeld!(Foto's: Jurriaan Hoefsmit ; ik zit op de 2e rij in het blauw met hele dikke buik aandachtig te luisteren naar Holly Becker)

Onderstaand een paar linkjes naar blogposts met foto's, zodat je zelf kunt zien hoe leuk het was:

Monique van 101 woonideeen
foto's op 101 woonideeen
Lise van Urban Style Vibes
Lise van Urban Style Vibes met nog meer foto's
Diana van Appracadabra
Franca van Villa d'Esta
Holly van Decor8

Schreef jij ook wat over Meet The Blogger? Laat het me dan weten, zet ik je erbij!

Have a lovely day !

maandag 20 juni 2011

Meesterwerk

Oei, dit is wel weer erg leuk zeg! Als jij moeite hebt met het slaan van een spijker in je vers gestuukte muur dan zou ik niet verder lezen, maar in alle andere gevallen lijkt het me een aanrader.

Ulrike Jurklies (lees hier meer over Mo man tai Design) heeft weer iets leuks ontworpen. DIY design voor aan de muur. De beelden spreken denk ik wel voor zich. Engelengeduld, heel veel spijkertjes, mooi touw of garen en daarna genieten van je meesterwerk!Wie had dat gedacht voor nog geen tientje een handgemaakte Johannes Vermeer of Van Gogh aan je muur! Je koopt ze hier.

En zo ga je te werk:Have a lovely day !

vrijdag 17 juni 2011

Blogs lezen en plaatjes kijken

Wist je dat Blogger meerdere manieren heeft om blogs te lezen? Nee? Ik ook niet!
Lees Orange Farmhouse bijvoorbeeld voortaan zo:


of zo:Dus mocht je het gescrol naar beneden een beetje zat zijn, ga dan over op het kijken van plaatjes! Als je met je muis over de plaatjes gaat lees je de blogtitel en klik je door dan lees je de betreffende blog. Leuk!
Via deze link kun je 5 alternatieve manieren vinden om je favoriete blogs te lezen.

Have a lovely day !

donderdag 16 juni 2011

Juffendag DIY bedankje

Vandaag is het juffendag op de peuterspeelzaal. Een dag aan het eind van het schooljaar, waarop alle juffen tegelijk hun verjaardag vieren en de peuters verkleed naar school mogen. Mijn kleine meisje neemt een mandje zelfgemaakte pompom bloemen mee met een klein bedankje er aan voor al haar juffen (het zijn er 6!). Ik kocht schattige sticky notes bij PsIkhouvanjou als aardigheidje, Marli Anne tekende de labels en samen stempelden we er een tekstje op. Nu maar hopen dat de juffen het leuk vinden!


Klik hier voor de pompom DIY, de bloemensteel kun je denk ik zelf wel bedenken, toch?

Have a lovely day !

woensdag 15 juni 2011

Aardbeienprinses
En terwijl de aardbeienprinses rondjes danst in de zon, werken wij in de moestuin, heb een fijne dag!

Have a lovely day !

dinsdag 14 juni 2011

Moestuin juni

Een paar foto's van onze moestuin, wat een beetje regen al niet kan doen... (een tijdje terug zag het er nog zo uit)

wortelen, bieslook, courgette en boterbonen

kropsla en courget (die maar klein blijft)

Diverse sla soorten

snackkomkommer Peuter's favoriet

tomaten in de kas

paprika en tomaat in de kas


tomaten in vaste grond

Ukkie en Pukkie zijn trage groeiers

lampion zaailingen 

Have a lovely day !

woensdag 8 juni 2011

MondaysMilk opent haar tuindeuren

Wat is het toch fijn dat steeds meer webshop eigenaren van hun webshop zo veel werk maken. Steeds meer shops verkopen niet alleen leuke producten en pakken ze leuk in, maar bloggen ook en zijn op andere manieren creatief bezig met hun webshop. Webshoppen is zo echt een feestje!

Zo houdt MondaysMilk (lees hier meer over Rosalinda en haar webshop) binnenkort een open winkel in haar tuin. Als je in de buurt van Utrecht woont zou ik zeker even langsgaan je komt vast thuis met een leuke aanwinst. Er zijn maar liefst 80 verschillende designers stoffen te zien, te voelen en te koop. Meer info hier!Have a lovely day !

dinsdag 7 juni 2011

Nieuwsbrief MoodKids

Eindelijk weer een stap verder met MoodKids, vandaag ging de eerste nieuwsbrief eruit met o.a. een hele leuke gratis download en lunchtip (speciaal voor ons gemaakt door Meta) en nog veel meer.
Mis de volgende nieuwsbrief niet en vraag hem hier aan!

gratis download MoodKids

MoodKids lunchtipHave a lovely day !

maandag 6 juni 2011

Kitty Kilian

Voordat ze ging tekenen, schilderen, knippen en plakken, was Kitty Kilian jaren lang werkzaam als journalist voor o.a. NRC Handelsblad en tal van andere gedrukte media. Bijzonder vind ik dat, want als ik naar haar werk kijk, lijkt het wel alsof ze denkt in beelden en haar hele leven niets anders heeft gedaan. Wil je meer over Kitty lezen? Klik dan hier.


Op haar blog a weekly portrait laat Kitty iedere week een nieuw portret zien. Je kunt een of meerdere foto's insturen en iedere week kiest Kitty iemand uit voor wie ze dit portret maakt, lees hier verder hoe het werkt. En niet getreurd als je niet wordt uitgekozen, Kitty werkt ook in opdracht!

Ik stuurde deze foto in en werd uitgekozen, Kitty maakte van Marli Anne een geweldig portret en stuurde het me op. Binnenkort laat ik het ingelijste eindresultaat zien, momenteel ligt het kunstwerkje nog bij de lijstenmaker. Maar hier alvast een sneak peek van Marli Anne op Kitty's blog.


Een aantal van mijn favorieten van Kitty Kilian.(van linksboven met de klok mee: Ellie, Mia, Lena en Jet, Jolie, Lorena en Ronin)


Have a lovely day !

woensdag 1 juni 2011

Made by Lennebelle - Lenneke Kooijman

Via het blog van Twinklebird kwam ik een tijdje terug al in aanraking met de prachtige sieraden van Lenneke Kooijman. Nu heb ik niet zo heel erg veel met sieraden, maar de eenvoud van de tassels armbandjes van "Made by Lennebelle" sprak me meteen aan. Mooi he, dit draag ik dus graag!

Te koop in de online shop (met nog een aantal dagen een leuke actie!) en ook een inspirerend blog.

Draag jij dagelijks sieraden?

Have a lovely day !

Voor jou geselecteerd

Related Posts with Thumbnails