dinsdag 1 maart 2011

Papieren Ballonnen, verjaardagskroon en rietjes van papier

Ons kleine meisje wordt deze maand al weer twee jaar. De voorbereidingen voor haar feestje zijn in volle gang. Ik probeer het niet te gek te maken, maar dat is best lastig als je online zoveel moois tegenkomt! Eerder kocht ik al de geweldige Japanse papieren ballonnen.


Maar het lijkt me bijvoorbeeld ook grappig onze kleine dreumes (dan peuter!) een verjaardagskroon te laten dragen. Volgens mij vindt ze dat prachtig. (Je krijgt bij het kroontje de cijfers 1 tot en met 5 en dat voor nog geen 8 euro, daar kan ik hem zelf echt niet voor maken)

En ook de gewone dingen doen we op haar verjaardag net even anders. 
Het liefste drinkt ze haar sap nog steeds met een rietje. Normaal zijn die rietjes gewoon van plastic, maar voor haar verjaardag kocht ik feestelijke gestreepte rietjes van papier
Kijk, daar word ik nu vrolijk van.Have a lovely day !

Voor jou geselecteerd

Related Posts with Thumbnails