donderdag 30 december 2010

2010 en 2011

2010 was voor mij een heerlijk jaar met heel veel nieuwe dingen. Het was het jaar dat we van de stad naar een piepklein gehuchtje op de Veluwe verhuisden. (Wie had ooit kunnen bedenken dat ik dagelijks herten en everzwijnen zou tegenkomen...) We leven nu werkelijk onze droom in The Orange Farmhouse. En... ik begon met bloggen in 2010. De eerste maanden schreef ik vooral voor mezelf, kijken of ik het bloggen leuk zou vinden en of ik het vol zou houden. Een aantal maanden later (dat moet ergens in juli zijn geweest) durfde ik het pas aan mijn blog 'open' te zetten voor anderen. Wat was het spannend om te zien of anderen mijn blog zouden vinden en er zouden willen blijven. Gelukkig wel!

Het is heerlijk om te bloggen, maar nog veel leuker om na het bloggen alle reacties te lezen, en gelukkig worden dat er steeds meer. Bedankt!

Een speciale dank je wel aan de eerste webshop/labels die het aan durfden een mini interview en give away bij OrangeFarmhouse te houden. AngeliqueBibi, Ulrike, JulieEllen, Esther, Britt, Naomi en Jolanda dank jullie wel voor het vertrouwen. Ik heb ontzettend genoten van jullie openhartigheid in Dutch Design en de geweldige give away's van jullie bijzondere producten! Ik hoop nog veel van jullie te horen!2011 wordt hopelijk net zo'n heerlijk jaar op mijn blog. Met veel lieve (nieuwe) lezers. Fijne online vondsten. En ja ook met heel veel leuke give away's, blogjes en foto's. Er zitten al heel wat give away's in de pen! Maar als je tips en wensen hebt, of dingen die je hier mist, laat je me die dan weten? Die zijn altijd welkom!

Enne..... stttttt..... 2011 wordt ook het jaar waarin ik nog iets anders online ga doen, iets waar ik nu nog even niets over kwijt wil en kan. Iets leuks, iets nieuws, iets moois en iets dat misschien nog wel veel leuker gaat worden dan mijn weblog..... Spannend!

Lieve allemaal, wat heerlijk dat jullie hier met steeds meer komen lezen. Ik ben ieder van jullie dankbaar. Het is een feestje om in The Orange Farmhouse te wonen en mijn (online) leven hier op dit blog zo een klein beetje met jullie te delen. Dank jullie wel! Heel veel goeds alvast voor 2011 en tot na de jaarwisseling!

xoxo Maike

Have a lovely day !

woensdag 29 december 2010

Mydrap

Zijn ze niet ontzettend grappig? Vandaag gingen we gezellig shoppen in Zwolle en bij Oldenhof zag ik ze opeens weer liggen. Volgens mij zag ik ze elders al eens online of wellicht was het in de Delicious. , ik kan het me niet herinneren, maar ik was blij dat ik ze weer vond.
De servetten van Mydrap zitten op een rol en je scheurt ze er zo af. Ze zijn van 100 % katoen, je schijnt ze 5 keer te kunnen wassen en als je ze dan uiteindelijk weggooit zijn ze ook nog eens biologisch afbreekbaar. Leuk voor het milieu en voor een feestje of een picknick. En voor de oliebollen natuurlijk.
Ik kocht een rood/wit geruite (voor de buitenpicknick) en ook nog een gele rol.

Have a lovely day !

maandag 27 december 2010

#Twitkerst

Afgelopen week deed ik via Twitter mee aan #twitkerst. We trokken met zo'n 50 vrouwen loodjes en kochten cadeautjes voor elkaar. Het idee was om gezamenlijk op 23 december om 21.00 uur de cadeautjes open te maken en daar via Twitter verslag van te doen. Jammer genoeg kreeg niet iedereen haar pakketje op tijd, door kerstdrukte en stakingen bij de post.


Mijn cadeautjes waren prachtig ingepakt en er was zelfs een kerstlabel gebruikt van mijn blog! Het pakketje was afkomstig van webwinkel Djello. Ik had er zelf nog niet eerder wat gekocht, maar deze shop gaat zeker tot een van mijn favorieten behoren. Djello verkoopt vooral producten die tot de verbeelding spreken. Veel leuke DIY artikelen van papier, stof of karton. En... de hele dieren familie van Mibo is er verkrijgbaar, leuk! Bekijk ze hier.Het pakketje dat ik verzond zag er zo uit (mijn kerstlabel maakte ik door te stempelen op hout, de handgemaakte stempel kreeg ik van Twee meisjes in de stad):♥ Have a lovely day ! 

Winnaar Give Away Esgii

Wat waren er veel reacties! Dank jullie wel voor het meedoen aan de winactie van Esgii!
Ik controleerde alle reacties en de laatste kwam helaas te laat binnen dus het waren er 48 in totaal. Alle reacties werden op binnenkomst (vanaf boven) genummerd van 1 tot en met 48 (reactie 49 deed niet mee in de trekking).
De trekking werd als vanouds door de kleine dreumes gedaan. Geheel vlekkeloos verliep dat niet kijk zelf maar....

video


Ben jij de winnaar? Gefeliciteerd! Mail me je gegevens (te vinden op mijn bloggerprofiel) dan zorg ik ervoor dat je Esgii pakket wordt toegezonden.

Dank jullie wel voor het meedoen! Blijf terugkomen, want zeer binnenkort weer een super leuke actie.

Have a lovely day !

Houtje Touwtje

Ik schreef, nog niet eens zo lang geleden, ook al over Tineke Meirink. Haar houten figuren zijn zeker nog favoriet, maar moeten mijn liefde voor hout nu wel delen met Tineke's nieuwste creatie: Houtje Touwtje. Een mini schilderijtje op een schijfje hout om aan de muur te hangen of om als sieraad te dragen. Heel erg mooi! Tineke maakte speciaal voor mij een roodborstje. Ik kan niet wachten totdat zij deze kant komt opgevlogen.

Have a lovely day !

vrijdag 24 december 2010

Fijne Kerst - Merry Christmas


Vanuit The Orange Farmhouse wens ik jullie allemaal een heerlijke Kerst. Geniet!
From The Orange Farmhouse I wish you all a wonderful Christmas. Enjoy!

Have a lovely day !

woensdag 22 december 2010

Inpakken - Gratis Downloads #2

Er is zo veel moois te vinden speciaal voor de feestdagen. Hierbij nog een paar van mijn favoriete inpakkers die je gratis kunt downloaden om je pakjes nog mooier te maken.

Blauweroze en witte strikken van Tiffany Bird


DIY pompom van een plastic tas

Voor- en achterkant rendierlabels door Kristina
Vogels voor in boom of aan pakje door Lisa RuppDe schoonheid van eenvoud via Poppytalk Handmade

En mocht je het dan nog niet weten .... blader dan eens voor wat inspiratie door dit prachtige online magazine.

Have a lovely day !

maandag 20 december 2010

Inpakken - Gratis Downloads #1

De kerstcadeautjes zijn uitgekozen, tijd om ze mooi in te pakken!
(Allemaal te downloaden en vrijwel direct klaar voorgebruik)


Veel keuze in roze en blauw door Wee BirdyAan de slag met Alisa Burke


Handgeschreven labels door Amy Moss


Vrolijke kadolabels door Helen DardikCadeaupapier download van MaeOuderwetse prentjes om zelf labels te maken


Have a lovely day !

Winter Wonderland

Wij genieten volop van de sneeuw. Jullie ook?
Have a lovely day !

zaterdag 18 december 2010

Darija's Wonderland

Al een tijdje volg ik Darija Bazdan's blog. Haar prachtige ontwerpen en foto's zijn voor mij altijd een grote bron van inspiratie. Zachte pastel kleuren, schattige konijntje met ballerina rokjes, zwierige jurkjes, een droom voor kleine en grote meisjes die van roze houden, dat is Darija's Wonderland voor mij.
En wat een geluk, Darija mailde me dat haar lieflijke knuffelpoppen nu ook online verkrijgbaar zijn. Dromen jullie even met me mee?

Have a lovely day !

vrijdag 17 december 2010

Vintage Vogels


Je zou er toch spontaan vogeltjes voor gaan sparen!
En hertjes....
(via)

Have a lovely day !

donderdag 16 december 2010

Ikea maar dan anders

Goh, de volgende keer als ik door de Ikea loop zal ik eens met andere ogen kijken! Wat een prachtige foto's met uitsluitend Ikea producten (oa. 'mijn lamp' en het ladenkastje dat ik zo leuk vind), door stylist Lo Bjurulf.Have a lovely day !

Voor jou geselecteerd

Related Posts with Thumbnails