vrijdag 29 oktober 2010

Dingen die ik leuk vond deze weekKnipkunst van Esther Horchnerkaarten van Janske Megens
Have a lovely day !

woensdag 27 oktober 2010

Gastblog Bloesem

Mijn eerste gastblog voor Irene Hoofs van Bloesem!
Best wel spannend om een artikel voor iemand anders te schrijven. En dan ook nog in het Engels. Ik volg Bloesem al een hele tijd en Irene is een van mijn inspiratiebronnen geweest om zelf ook te gaan bloggen. Lees hier mijn gastblog voor Bloesem.
Dank je wel Irene dat ik als gastblogger en klein stukje Bloesem mocht maken!

Have a lovely day !

Kleine Monsters

Wat heb ik vroeger veel monstertjes gemaakt! Ik werd er vandaag weer aan herinnerd toen ik Alisa Burke's blog las. Sommige mensen zijn gewoon ontzettend creatief en weten zelfs van iets simpels als een wc-rolletjes iets heel erg moois te maken. Dus heel gauw naar Alisa en laat je inspireren!


Have a lovely day !

dinsdag 26 oktober 2010

Wood Signs

Vorige week was ik een van de gelukkigen die, van Ingrid Jansen van Wood & Wool Stool, zo'n te gekke wood sign kreeg. Sterker nog ik, ik had zoveel geluk, ik ontving er zelfs twee. En dat omdat ik een reactie achterliet op Ingrid's blog. Ik ben er zo ontzettend blij mee!
Jij kunt ze ook bestellen en je eigen tekst bedenken. Ieder stuk hout is hergebruikt en daardoor altijd anders. Wat leuk bedacht! Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij Ingrid's foto's en haar website.


 

Have a lovely day !

maandag 25 oktober 2010

Dutch Design Week Eindhoven

Ulrike Jurklies


Have a lovely day !

Winnaar Give Away Mokka

Alle deelnemers bedankt voor het meedoen aan de winactie van Mokka!
Jullie hebben allemaal een dominosteen toegewezen gekregen (zie foto). De dominosteen vormt samen met de naam die er achter ligt een paar. Dus goed opletten of jouw dominosteen wint!


Let's play domino!
Op onderstaand filmpje is de trekking van de winnaar te zien. 

Ben jij de winnaar? Gefeliciteerd!
Reageer via de mail (te vinden op mijn bloggerprofiel) en stuur me je naam en adresgegevens door. De designtas van Mokka wordt dan zo snel mogelijk naar je toegestuurd.


Alle deelnemers bedankt voor het meedoen! Heb je deze keer niet gewonnen, maar wil je wel zo'n geweldige handgemaakte tas aan je arm? Ga dan naar Mokka en bestel jouw unieke exemplaar!

Have a lovely day !

donderdag 21 oktober 2010

Opa en Oma knuffel

Al genoeg berenknuffels in de kinderkamer? Doe eens gek en koop een oma of opa knuffel voor je kind!
Ook te verkrijgen met een afbeelding van de echte opa en oma van je kindje. Grappig!

 

De knuffels zijn ontworpen door Daphne de Vos voor haar eigen label Peluche.


Have a lovely day !

woensdag 20 oktober 2010

Superspace


Alweer zo'n hip Deens merk ontdekt. De Deense dames Stine Holscher en Sarah Mullertz vormen samen het label Superspace. De pendules die ze ontwerpen staan hoog op mijn verlanglijstje. In Nederland o.a. verkrijgbaar via ZoeteAppel.Have a lovely day !

Jennifer Appel IllustrationSommige mensen zijn gewoon goed met pen EN penceel. Alle afbeeldingen zijn prints uit de Kitchen serie van Jennifer Appel Illustration en hier te koop. Jennifers blog is overigens ook een kijkje waard.

(via blog Kitty Killian, nog zo'n talent!)

Have a lovely day !

maandag 18 oktober 2010

Bakken voor een feestje

Ken je de website Bakken voor een feestje al? De vrolijke website van Dr. Oetker (je weet wel waar recent de uitspraak van werd veranderd) staat vol met ideetjes voor traktaties, kinderfeestjes en leuke knutsels.
Omdat er hier in huis veel wordt gebakken, maar we helaas niet iedere dag cupcakes eten, werd
de "Prinses op de Muffin" vandaag gebruik om mijn dochters dagelijkse fruitshake nog aantrekkelijker te maken. Het glas ging leeg!


Onze favorieten zijn het prinsessenkroontje, de dierenmaskers, de piratenbootjes, het bakkersfeest, de nostalgische krokodillen traktatie, en mmm het knibbel-knabbel-huisjeDe prachtige illustraties op Bakken voor een Feestje zijn gemaakt door de talentvolle Caroline Ellerbeck, op haar blog lees je over nog veel meer moois.


Have a lovely day !

donderdag 14 oktober 2010

Winnaar give away Zuuz

Alle deelnemers bedankt voor het meedoen aan de winactie van Zuuz!
Jullie hebben allemaal een kastanje met nummer toegewezen gekregen (zie foto's) en die gingen allemaal in het blik. Het nummer op de kastanje komt overeen met het reactienummer van jouw reactie. Dus kastanjenummer 1 is de persoon met de eerste reactie, kastanje nummer 28 is de persoon met de laatste reactie, en alles daartussen natuurijk.
Op onderstaand filmpje is de trekking van de winnaar te zien.
Ben jij de winnaar? Gefeliciteerd!
Reageer via de mail (te vinden op mijn bloggerprofiel) en stuur me je naam en adresgegevens door. De Schoolbordstickers van Zuuz worden dan zo snel mogelijk naar je toegestuurd!

Alle deelnemers bedankt voor het meedoen! Heb je deze keer niet gewonnen maar wil je wel zo'n geweldig Amsterdams grachtenpandje in huis? Ga dan naar Zuuz en doe je bestelling! Have a lovely day !

woensdag 13 oktober 2010

Give Away Mokka

Heb jij het al gezien? Het inspirerende huis van tassenontwerpster Esther Veereschild staat deze week in Kek Mama Magazine! Om dat te vieren geeft Esther aan een (1) van de lezers van Orange Farmhouse een originele Mokka tas weg. De tas is door Esther handgemaakt en er is er dus maar eentje van!
Wil jij kans maken op deze give away? 
Blijf of word volger van Orange Farmhouse en laat hieronder een reactie achter. Vermeld in je reactie wat jouw favoriete tas is uit Esther's collectie
Voor een extra kans, blog of twitter je gewoon over deze give away en laat je de link achter in een extra bericht hieronder. Deelnemen kan tot en met zondag 24 oktober as. (Uit alle reacties wordt de winnaar aangewezen door mijn kleine assistente en in week 43 bekend gemaakt) 


Je kunt niet meer deelnemen aan deze actie.Esther bij Orange Farmhouse
Esther's webshop
Esther op twitter
Esther op Flickr


Have a lovely day !

dinsdag 12 oktober 2010

PiekPiek


De tekeningen van PiekPiek ontstaan in de file, tijdens de afwas, in de duinen en vlak voor het slapen gaan. Dat zeggen Saskia Masselink en Karin van Iterson, bedenksters van PiekPiek, zelf over hun ontwerpen. De altijd vrolijke Kip, de creatieve Gans, de leergierige Egel, de oplettende Vogels, het Knusse Konijn en de Naast zijn schoenen lopende Kikker, vormen samen de verschillende karakters van PiekPiek. Ze maken van deze kaarten een echt feestje.
Bijzonder vind ik de 'aan elkaar kaarten'. Een serie kaarten die je zowel afzonderlijk, maar ook als gehele set kunt versturen, zodat ze samen een 'verhaal' vormen.
TIP: Als je voor 20 oktober as. een bestelling plaatst bij PiekPiek dan maak je kans op een kaartenrek van Tentoon.

Het was een waar feestje om de kaarten vandaag bij de post aan te treffen, dank je wel Karin!

Have a lovely day !

Voor jou geselecteerd

Related Posts with Thumbnails